fbpx
Perron3 Boskoop - Onze eigen krant
1311
post-template-default,single,single-post,postid-1311,single-format-standard,bridge-core-2.1.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-20.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1202

Onze eigen krant

Een krant met alleen maar goed nieuws, dat wil je toch! Dat is precies hoe het allemaal begon. We zaten om de tafel met het team in een brainstormsessie; wat is een leuk idee om op tafel te presenteren voor onze klanten wanneer zij op een bestelling wachten? Iets om te lezen en je mee te vermaken en dan niet alleen het menu maar iets met beeld. De denktank kwam in werking. Naast ons abonnement aan verschillende kranten, hebben we ook wat flyers liggen van bedrijven en winkels uit de omgeving.

‘Alleen maar goed nieuws.’

Het nieuws lezen we vaak al online en eerlijk is eerlijk, het nieuws is niet altijd even gezellig om te lezen. Wat als er nou een krant zou zijn met alleen maar goed nieuws! Zo begonnen we onze zoektocht naar een leuke krant met tof, leuk nieuws, of een magazine die bij ons paste. Jammer genoeg kwam er uit die zoektocht niet wat we zochten. Toen ontstond het idee om onze eigen krant te maken. Een krant met alleen maar leuk, lekker en goed nieuws die je ook nog eens wat inside information over Perron3 geeft! Onze eigen krant, met foto’s van onze gerechten, leuke tips, weetjes en een aantal recepten. Zo gezegd, zo gedaan, en we gingen aan de slag met het ontwerpen van een krant. Verzamelde onderwerpen en verklapte een aantal recepten.

Inmiddels is dit al de 5e editie en wordt de krant door menig bezoeker meegenomen. Aan de laatste editie hebben we een nieuwe rubriek toegevoegd; foodlover stories. Onze foodlovers zijn een heel groot deel van Perron3 en zo krijg je een stukje beleving mee vanuit een ander perspectief. Voor nu blijven we nog regelmatig kranten ontwikkelen en wie weet gaan we in de toekomst wel over op een mini-magazine! We hebben zo veel te delen en vertellen, en de reacties zijn ontzettend leuk.

Bekijk al onze krant edities:

Lees ook meer over onze Double Trouble XL burger > Lezen