fbpx
Perron3 Boskoop - Double Trouble XL Burger
1280
post-template-default,single,single-post,postid-1280,single-format-standard,bridge-core-2.1.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-20.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1202

Double Trouble XL Burger

Het ultieme Vaderdag cadeau

Wat betreft echte foodlovers, wat is het ultieme Vaderdag cadeau? Een megaburger die je lekker met je vader kunt gaan eten, was het idee. We zijn gaan kokkerellen, uitproberen, gaan proeven en met name gaan stapelen. Groter, meer kaas, meer vlees! Lekker met je handen eten! Zo ontstond de Double Trouble XL burger. De burger die vader en zoon (of dochter) samen kunnen gaan verslinden. Etiquette doet er niet meer toe, er zit saus op je wangen en met je handen eten is een must! Samen eten (en kliederen) verbindt! Keihard genieten.

Wat zit er op? Wat zit er op?!
Wat zit erop? Wat zit erop?! Ja we horen je roepen, vertel op! Wat zit er dan allemaal op die fantastische burger? De Double Trouble XL is om te beginnen een burger met dubbel vlees (2x 150gr 100% rundvlees), dubbel cheddarkaas en dubbel bacon! Je bent een knappe vent als je deze zonder moeite kunt weg happen, en daarom het ideale Vaderdag cadeau wat ons betreft.

We lanceerde de burger speciaal voor Vaderdag als speciale editie. Veel vaders en zoons gingen de uitdaging aan en aten de burger met veel plezier (inclusief saus op de wangen en vingers). Samen gingen ze de strijd aan en dat was tof om te zien. De één had totaal geen moeite met de omvang van de burger en de ander had net even téveel friet erbij gegeten of te uitgebreid geluncht (smoesjes, smoesjes 😉) . Maar hè! Het was gezellig en daar gaat het om! Eigenlijk was het de bedoeling om er een tijdelijke burgerspecial van te maken, maar de reacties waren zo goed en enthousiast, dat de burger op veler verzoek sindsdien is gebleven op onze menukaart. Nog altijd, één van de meest gekozen burgers.

Ik wil hem ook proeven!

Dat snappen wij, bekijk ons menu op de website of bestel hem direct via onze gratis app: Perron3 Boskoop

Bestellen via de webapp: WEBAPP

Download onze gratis app:
Link to >  Apple Store
Link to > Google Play store