fbpx
Perron3 Boskoop - Kipsate niet aan een stokje?
1655
post-template-default,single,single-post,postid-1655,single-format-standard,bridge-core-2.1.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-20.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1202

Kipsate niet aan een stokje?

Waar is het spiesje? Daar doen wij niet aan!

Wij serveren de kipsaté geheel op onze eigen wijze. We laten het stokje lekker weg zodat er meer ruimte is voor de kip en satésaus! Daarnaast frituren wij onze kip niet, maar grillen wij deze op de plaat. Hierdoor blijft de saté mals en sappig!

Waar is het spiesje? Daar doen wij niet aan, wij serveren de kipsaté op geheel eigen wijze 😉

Niet alleen de grill zorgt ervoor dat onze kipsaté zo goed scoort. Wij hebben een eigen marinade samengesteld in samenwerking met de Meatclub, onze leverancier van vlees. Zij maken voor ons afgewogen porties kip in onze favoriete marinade zodat we bij elke bestelling precies dezelfde kwaliteit en hoeveelheid kip kunnen leveren.
Deze samenwerking maakt onze kipsaté consistent lekker en makkelijk om te bereiden. Natuurlijk perfect voor onze crew en voor jou! We krijgen vaak complimenten over onze kipsaté, wat wij vanzelfsprekend erg tof vinden.

We hebben veel tijd en energie gestoken in zowel kwalitatief goede als snelle recepturen te ontwikkelen. Wij willen dat je van ons eten gaat watertanden én dat je er niet te lang op moet wachten! Zeker met onze bezorgformule zit er een behoorlijke tijdsdruk op de grillers, maar dit mag niet ten koste zijn van de kwaliteit. Als we dan vervolgens van de gasten mooie feedback of positieve reviews krijgen, betekent dat een rondje highfives door de zaak! Dan word je werk beloond!

We nodigen je uit om onze kipsaté een keertje te proberen en laat ons dan ook even weten wat je er van vond! Neem een kijkje op ons menu en kom gezellig bij ons eten, of! Bestel lekker vanuit huis en plaats je bestelling via onze gratis app: Perron3 Boskoop


Bekijk ons menu!

Download onze Perron3 App

Helemaal Gratis!