fbpx
Perron3 Boskoop - BSKP X Perron3 collectie
1270
post-template-default,single,single-post,postid-1270,single-format-standard,bridge-core-2.1.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-20.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1202

BSKP X Perron3 collectie

Toffe petten voor het personeel, dat leek ons wel wat. Natuurlijk zijn petten met ons logo erop wel erg voor de hand liggend. Daarom bedachten we iets anders, iets met een Boskoops tintje! Uiteindelijk kwamen we (eigenlijk voor de grap) met BSKP. Dat klinkt stiekem toch wel veel toffer dan alleen Boskoop. Dus, een nieuwe afkorting was geboren! We besloten petten te bedrukken met in grote letters BSKP. De petten vielen in de smaak bij onze bezoekers, want we kregen steeds vaker de vraag of we de petten ook verkochten. Toen onze crewmembers uiteindelijk zelf geen petten meer hadden, hebben we besloten we deze ook echt te gaan verkopen.

De petten werden bijna letterlijk van onze hoofden verkocht.

Later kwamen daar ook T-shirts bij, wat ook enthousiast is ontvangen door de Boskopers. Af en toe kregen we zelfs verzoeken voor een polo of vest. Deze verzoeken bleven maar komen. Na een jaar lang petten, shirts en een aantal items op bestelling te hebben gehad, leek het ons leuk om de collectie uit te breiden naar een volwaardige BSKP-kledinglijn. Dus, dat deden we! We vulde de collectie aan met zwembroeken, polo’s, truien, hoodies en zelfs kinderkleding!


Maar waar komt die populariteit toch vandaan? ,,Boskopers zijn trots op hun dorp. Als ze in een andere stad uitgaan vinden ze het toch leuk om te laten zien waar ze vandaan komen en wij zijn het helemaal met ze eens. Wij als niet-Boskopers vinden het heel tof om te zien hoe Boskoop samen één is en trots zijn op hun plekkie. Wij kunnen dat alleen maar beamen, aangezien wij hier ons ook meer dan welkom voelen. Wij dragen zelf ook met trots de BSKP-merchandise!

Collectie bekijken > BSKP

Publicatie| Ad groene hart : 27 juli 2018
Lezen : De echte Boskoper loopt in BSKP