fbpx
Perron3 Boskoop - Werken bij Perron3
1845
post-template-default,single,single-post,postid-1845,single-format-standard,bridge-core-2.1.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-20.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1202

Werken bij Perron3

Crew interview met Puck & Oscar

Hoe is het om te werken bij Perron3? Wij stelde aan aantal vragen aan onze crewmembers Puck & Oscar om je een beeld te geven hoe het is achter de schermen. Wat is er leuk? Wat heb je geleerd en wat moet je kunnen om deel uit te maken van onze toffe crew! Eerlijk en oprechte antwoorden van onze toppers, Puck en Oscar!


Wil jij ook crewmember van Perron3 worden?
Stuur ons dan een mailtje met je motivatie en CV > info@perron3.com

Crew Interview – Oktober 2020


Oscar

Wat vind je het leukst aan je werk bij Perron3?
Het leukste aan het werken bij perron 3 is de informele professionele sfeer die er hangt. Wanneer er in de spits hard gewerkt moet worden, is er even geen tijd voor ongein, maar wanneer de spits weer afneemt is er altijd ruimte en tijd voor een lolletje met elkaar. Ook al moet dit natuurlijk wel binnen de perken blijven en dit mag niet ten kosten gaan van het werk. Dit nemen we met z’n alle heel serieus.

Wat heb je geleerd bij ons?
In mijn tijd bij Perron 3 heb ik tot nu een hele boel geleerd, van het maken van salades tot friet bakken tot ze goud-bruin zijn. En los van de keuken skills, ben ik weer druk bezig geweest om mijn skills als gastheer bij te schaven.

Wat is jouw favo gerecht van de kaart om te eten?
Wanneer ik praat over favoriete gerechten kom ik denk ik toch uit bij de Cripsy chicken varianten. M.a.w.: een Cripsy burger, Chicken fingers en Hot wings vind ik uiteindelijk het lekkerste. Geef ik hier aan dat ik liever kip dan vlees eet? Jaa ik denk het wel..

En welke om te maken?
Uiteindelijk maak ik niet zo veel eten voor de klanten, omdat ik als gastheer op de drukkere avonden veel bij de kassa sta en ín het restaurant gedeelte tussen de gasten te vinden ben. Dat zorgt ervoor dat de salades door iemand anders gemaakt worden en de frituur ook door een ander in de gaten wordt gehouden, waar nodig spring ik natuurlijk bij! Maar om antwoord te geven op de vraag, ik denk dat mijn favoriete gerecht de Cripsy salade a la mijzelf is!

Wat moet je kunnen om bij Perron3 te werken en over welke eigenschappen moet je beschikken?
Om bij Perron 3 te kunnen werken moet je tegen een stootje kunnen en leergierig zijn. Waarom zeg ik tegen een stootje kunnen? Als we met z’n alle keihard aan het werk zijn in de spits hebben we geen tijd om iets heel lief en vriendelijk aan elkaar te vragen. Maar dat bedoelen we natuurlijk helemaal niet verkeerd, we houden het kort zodat je snel kunt handelen. Dat moet je niet persoonlijk opvatten, dat is gewoon hard werken! We bikkelen met z’n alle de spits door en dat gaat er serieus aan toe. Zo’n ‘work mode’ is wel tof hoor. Het leergierige zit hem er vooral in dat je zo snel mogelijk je eigen taken onder die knie krijgt en een actieve houding aan neemt. Het tempo moet in de spits hoog liggen en dit lukt het best als iedereen zijn taken zelfstandig kan uitvoeren. Tuurlijk helpen we elkaar daarbij, maar het is nice als je dit vlot oppakt. Als je eenmaal goed op elkaar ingespeeld bent heb je aan 1 blik van je collega’s genoeg. Het is fijn als je zelf gemotiveerd genoeg bent om zo snel mogelijk op dat punt te komen! Dan ben je echt een dikke vette aanwinst voor de crew.Puck

Wat vind je het leukst aan je werk bij Perron3?
Dat je heel veel verschillende soorten dingen doet. Het is bijvoorbeeld totaal niet zo dat je urenlang dezelfde handeling aan het verrichten bent. Het is heel erg gevarieerd werk en dat maakt het leuk.
Daarnaast vind ik het contact met klanten leuk en afwisselend, want iedere klant is anders en iedereen heeft zijn eigen wensen.

Wat heb je geleerd bij ons?
Tijdens onze spits kan het ineens erg druk zijn. De bonnen vliegen de printer uit en komen er bestellingen binnen voor allemaal dezelfde tijd. Dan denk je, dit is onmogelijk hoe gaan we dit voor elkaar krijgen! Maar, ik heb geleerd om onder die druk en stress die je dan af en toe ervaart te werken. De knop gaat om en we gaan er met z’n alle tegen aan om al die bonnen zo snel mogelijk weg te werken. Als je het samen oppakt en goed blijft op letten heb je het ‘ onmogelijke’ toch mogelijk gemaakt!

Wat is jouw favo gerecht van de kaart om te eten?
Ik vind onze salades altijd super lekker en daarvan vind ik de Caesar salad met gegrilde kip een echte topper. Daarnaast gaat een burger er bij mij ook altijd goed in haha 🙂 Ik hou zelf heel erg van kip, dus ik neem meestal de Cheese chicken burger of Crispy chicken burger.

En welke om te maken?
Ik vind eigenlijk alle salades leuk om te maken. Het leuke eraan vind ik dat de basis heel simpel is maar er uiteindelijk toch een mooi “kunstwerkje” uit komt door het met de laatste finishing touch mooi af te maken.

Wat moet je kunnen om bij Perron3 te werken en over welke eigenschappen moet je beschikken?
Je moet stressbestendig zijn en goed kunnen (samen)werken onder druk. In het begin vond ik dit vaak nog best wel lastig maar naarmate ik er langer werk en goed heb gelet op hoe mijn collega’s dingen aanpakten, merk ik dat ik er wel steeds beter in begin te worden.

Daarnaast denk ik ook dat je goed verschillende dingen tegelijk moet kunnen doen. Soms is het namelijk zo druk, dat ik als ik bijvoorbeeld salades aan het maken ben ook snel heen en weer moet rennen om de telefoon op te nemen. Een beetje multitasken dus! 🙂


Meer verhalen lezen van onze crew? Lees ons interview met Nathan, Gina, Saffouane en Ameer!

..