fbpx
Perron3 Boskoop - Crew Interview Februari
1976
post-template-default,single,single-post,postid-1976,single-format-standard,bridge-core-2.1.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-20.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1202

Crew Interview Februari

Crew interview met Menno & Timo

Hoe is het om te werken bij Perron3? Wij stelde aan aantal vragen aan onze crew members Menno & Timo. Wat is er leuk? Wat hebben ze bij ons geleerd en welke gerechten zou je echt eens moeten proeven volgens hen?

Eerlijke en oprechte antwoorden van onze toppers geven je een leuk kijkje achter de schermen,Timo


Onze topper Timo staat met plezier voor onze Foodlovers klaar. Hij helpt je altijd met een glimlach en heeft de afhaal bestellingen helemaal onder controle zodat de doorstroming lekker vloeiend verloopt. Wij stelde hem een aantal vragen om je een kijkje achter de scherm te geven.

Wat zijn je werkzaamheden bij Perron3?
Ik zorg er over het algemeen voor dat de afhaalbestellingen klaar worden gezet en met de juiste klant mee kunnen. Daarnaast help ik veel bij de afwas om te zorgen dat alle materialen weer op tijd beschikbaar zijn om de gerechten klaar te maken. Ook sta ik af en toe aan de ‘koude kant’ zoals we dat noemen, om de telefoon op de nemen of de klanten op de hoogte te houden van de status van hun bestelling.

Dat zijn best wat taken Timo! Wat vind je dan eigenlijk het leukste om te doen?
Wat ik erg leuk vind aan mijn werk is dat ik veel contact heb met de klanten en dat ik veel mensen tevreden weg zie gaan.

Ja dat babbeltje zit bij jou wel goed! We kunnen zien dat je daar plezier in hebt en het gaat je ook goed af! Is er ook iets waarvan je zegt, dit heb ik echt geleerd in de afgelopen tijd?
Ja zeker, ik heb de afgelopen tijd geleerd om de rust te bewaren als het onverwachts erg druk is. Ook heb ik geleerd dat klanten altijd voor gaan, dus even geen klusjes die straks ook nog wel kunnen. De klanten staan te wachten en die gaan ten alle tijden voor! Het is echt belangrijk dat je rust bewaard zodat je alles kunt overzien, zo maken we zo min mogelijk fouten.

Nu we het toch over klanten hebben, we krijgen wel eens de vraag of we een snackbar of een restaurant zijn. Hoe denk jij daar over en hoe zou jij Perron3 Omschrijven?
Meestal als mensen vragen of ik bij “de snackbar perron 3” werk, zeg ik dat het geen snackbar is maar een burgertent die ook pasta’s, salades en een gedeelte snacks verkoopt. Dat zeg ik meestal omdat ik persoonlijk vind dat wij niet de uitstraling hebben die een “standaard” snackbar heeft.

Kijk Timo, jij weet wel hoe je ons moet verkopen! Helemaal mee eens. We hebben een flink aanbod aan gerechten op de kaart staan. Wat is jouw favoriete gerecht van de kaart?
Wat ik zelf heel erg lekker vind en ook zeker aanraad zijn de chicken fingers en de chicken burgers, natuurlijk ook onze eigengemaakte ambachtelijke frieten niet te vergeten😉

Welke gerecht of item zou je nog aan onze kaart willen toevoegen?
Pfoe lastige vraag, zelf zou ik denken aan porties kipnuggets denk ik.Menno

Als Menno met je bestelling voor de deur staat, krijg je er een gratis goed humeur en een glimlach bij cadeau. Menno is altijd vriendelijk en goed gehumeurd en gaat helemaal op in zijn taak als bezorger. Alle bestellingen worden haarscherp gecontroleerd en moeten zo snel mogelijk de deur uit. Ook draait hij zijn handen er niet voor om om wat extra taken op te pakken voor zijn collega’s. We stelde ook Menno een aantal vragen om je een kijkje te geven achter de schermen.

Menno, wat zijn jouw werkzaamheden allemaal bij Perron3?
Mijn werkzaamheden bij perron3 is het bezorgen van de bestellingen, zo snel mogelijk natuurlijk! Ook doe ik voorbereidingen in de middag, zodat we in de avond snel kunnen doorpakken. Ook neem ik bestellingen aan en stel ik klanten op de hoogte van hun bezorging en de status van de bestelling. Soms kunnen we de bestelling al eerder bezorgen of redden we de gewenste tijd niet. Dan is het zo wel zo netjes om hier even over te bellen. Dus kort om, eigenlijk alles rondom het bezorgen en de service die daar bij hoort.

Wat vind je dan het leukste om te doen? Bezorgen, klanten helpen of het regelen daarom heen?
Het leukste om te doen vind ik toch wel het bezorgen! Dat blijft mijn passie vanaf het begin😉 Een kort praatje met de klanten maken en vooral het onderweg zijn. Het is ook een sport om zoveel mogelijk bezorgingen te rijden in een korte tijd. ( Ja ja ja, natuurlijk rij ik gewoon volgens de regels, maar ik ken wel de snelste tussen door wegen! )

Ja bezorgen is wel echt jouw ding! We kunnen ook zeker zien dat je daar plezier in hebt. In het bezorgen en het werken met klanten maak je natuurlijk van alles mee. Wat heb je daardoor geleerd de afgelopen tijd?
Ja elke dag leer je wel weer bij, bijvoorbeeld ook hoe belangrijk het is om goed naar de klant te luisteren. Ik heb onder andere ook training gehad voor het voeren van telefoon gesprekken en bestellingen opnemen. Je denkt misschien dat het simpel is, maar daar komt veel meer bij kijken dan je zult denken. Hoe kun je de beste service bieden en je rol invullen om ook te kunnen adviseren of het oplossen van een probleem. Het aller belangrijkste is goed luisteren, dat heb ik geleerd.

Hoe zou je Perron3 omschrijven?
Perron3 zou ik omschrijven als een restaurant ik vind het meer waard dan een normale burger tent of snackbar 😋

Kijk dat vinden we leuk om te horen! Want dat is wel ons concept altijd geweest. We hebben natuurlijk ook een behoorlijke keuze op het menu. Wat is eigenlijk jouw favoriet van de kaart?
Mijn favoriete gerecht is een Chicken cheese burger alleen met sla😉 en een frietje er bij.

Oeh ik dacht bijna dat je die ging vergeten, de friet! Hallo! De friet maakt de Chicken cheese burger wel af hoor!
En dan de laaste vraag voor jou Menno, dat laat ik je weer met rust. Welk gerecht zou je zelf nog willen toevoegen aan het menu?
Ik zou een broodje frikandel toevoegen!

Thanks voor je tijd Menno!Wil jij ook crew member van Perron3 worden?
Stuur ons dan een mailtje met je motivatie en CV > info@perron3.com


Meer verhalen lezen van onze crew?

Lees ons interview met Nathan, Gina, Saffouane en Ameer!