Infopagina - Perron3 Boskoop
1461
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1461,bridge-core-2.1.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-20.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1202,elementor-page elementor-page-1461

Informatie pagina

Regels, aanpassingen, protocollen het is me allemaal wat..
Omdat er veel wijzigingen en regels zijn hebben we een overzicht pagina voor je gemaakt. Hier kun je alles lezen over hoe wij te werk gaan, wanneer we open zijn en hoe je kunt reserveren. Zo kun je voorbereid en met een gerust hart op pad.

Openingstijden
Elke dag van 12:00 tot 22:00u kun je weer lekker bij ons komen eten! Ook blijven we geopend voor bezorg & afhaal bestellingen.

Bezorgen & afhalen
Elke dag vanaf 12:00u! tot 22:00. Ons bezorg gebied bekijken.

Reserveren Restaurant
Geen klachten of verkouden?
Telefoon: 0172-830003

 

Blok tijden: 50/55 min. tafel tijd. Ieder heel uur start een nieuw blok.

Menukaart
We werken met een aangepast menu. We serveren tijdelijk nog geen broodjes, smoothies en clubsandwich. Bekijk hieronder alvast het menu.

Wie mag met wie aan een tafeltje zitten?:Iedereen houdt 1,5 meter afstand. Uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding vormen en tweetallen. Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd, daarom kunnen ook tweetallen die geen gezamenlijke huishouding vormen binnen 1,5 meter van elkaar zitten.

Restaurant

Openingstijden
Ons restaurant en terras is vanaf 1 juni elke dag geopend vanaf 12:00 tot 22:00.

 

Reserveren
Dit is niet verplicht, maar wel handig! Zo ben je zeker van een plekje. Bij het reserveren of vragen naar een tafeltje aan onze kassa  horen ook de controle vragen die we je verplicht moeten stellen. Ben je ziek, griep of ben je verkouden? Dan mogen wij helaas je reservering niet aannemen.
*In ons restaurant hanteren wij een max. van 4 personen ( excl. kleine kids t/m 11jr.) uit een gezamenlijke huishouding i.v.m. de beperkte ruimte. 

 

Bij ons eten
Wij werken met bloktijden van 50/55 minuten per heel uur. Mocht er ruimte zijn kun je eventueel langer blijven zitten. Meld je bij onze reserveer tafel binnen, hier zullen we je een uitleg geven van onze werkwijze. Het is mogelijk om geheel contactloos te bestellen via onze app maar aan de kassa is ook mogelijk. We serveren de gerechten uit op de uit- serveertafel waar jullie tafelhoofd de bestelling vanaf mag pakken. We willen je vragen om 5 a 10 minuten voor het einde van de bloktijd je plekje weer vrij te maken voor het volgende blok zodat wij de plek kunnen reinigen

Terras

Openingstijden
Ons terras is vanaf 1 juni elke dag geopend vanaf 12:00 tot 22:00.

 

Reserveren
Reserveren is niet nodig. Je kunt je bij ons melden aan de kassa, wij zijn verplicht eerst de controle vragen met je door te nemen. Daarna mag je plaats nemen aan een tafel.
* Op ons terras hanteren een wij max.6 personen aan een tafel of in een groep uit een gezamenlijke huishouding. Dit i.v.m. de beperkte ruimte. Zelf schuiven met tafels en stoelen hebben wij liever niet. Vraag even om hulp aan onze crew.

 

Bij ons eten
Op ons terras werken wij zonder bloktijden. Wees wel sociaal en blijf niet onnodig een tafeltje bezet houden. Meld je eerste even bij de kassa binnen, hier zullen we je een uitleg geven van onze werkwijze. Het is mogelijk om geheel contactloos te bestellen via onze app maar aan de kassa is ook mogelijk. We serveren de gerechten uit op de uit- serveertafel buiten waar jullie tafelhoofd de bestelling vanaf mag pakken. We werken buiten niet met bloktijden, maar wees wel sociaal naar anders gasten toe die wellicht staan te wachten.

Catering op locatie & de bakfiets

Informatie maatregelen
Catering in aangepaste vorm i.v.m. de 1.5meter samenleving.
Onze catering op locatie is weer mogelijk, wel doen wij dit uitsluitend op een aantal voorwaarden i.v.m. het welzijn van ons personeel.

Voorwaarden
-De catering vind buiten plaats of in een goed geventileerde ruimte. Binnen staan wij liever niet.
-De gasten houden onderling en van ons personeel 1.5 meter afstand.
-De aanwezigen gasten hebben geen klachten en/of klachten gehad in de afgelopen 48 uur.
-Wij serveren net als in ons restaurant niet aan tafel, wij serveren alleen uit vanuit onze bakfiets. Ons personeel zal zich dus niet tussen den gasten begeven.
-Uiteraard nemen wij extra hygiene maatregelen in acht, ook op locatie. Wij zullen zo nodig vragen naar de faciliteiten en maatregelen van de locatie waar de catering zich zal plaatsvinden.
De bovengenoemde voorwaarden zullen wij 2 dagen van te voren nogmaals met u checken