fbpx
Perron3 Boskoop - Red Velvet Truffels By Youssra
2025
post-template-default,single,single-post,postid-2025,single-format-standard,bridge-core-2.1.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-20.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1202

Red Velvet Truffels By Youssra

Huisgemaakt & Super lekker!

Je zou er bijna je vingers bij opeten, deze kleine bolletjes van geluk zijn namelijk insane lekker. In onze keuken liggen ze achter slot en grendel, anders zouden er geen truffels meer overblijven voor onze klanten. Woooeps! ( Sorry not sorry! )
Youssra kwam met het idee om deze rood kleurige bolletjes van geluk, gedipt en afgetopt met witte chocolade truffels te maken.

Youssra is onze alleskunner, meewerkend floormanager en food trendwatcher. Een duizendpoot die weet van aanpakken, moeiteloos 10 dingen tegelijk kan en altijd met de lekkerste ideeën komt voor ons menu.

Smaak! Ja, dat heeft Youssra zeker weten. Zo kwam Youssra ook met de Red Velvet Truffels op de proppen. Onze red velvet muffins uit onze specials collectie zijn al een tijdje populair en daar wilde Youssra iets mee. Onze muffin specials zijn naast lekker ook super huge! Deze werk je niet zomaar in twee happen weg. Vaak kiezen onze gasten er zelfs voor om een muffin te delen. Zeker als je ook een warme maaltijd bij ons hebt besteld, want zoals je misschien wel weet zijn deze altijd rijkelijk gevuld.

Toch heb je na het eten (hoe vol je dan ook zit) nog lekkere zoete trek. Volgens Youssra zou dit dus iets kleiners moeten zijn, kleiner dan onze geweldige ( huge ass ) muffins. Een kleine zoete, maar bescheidde af topper van de maaltijd.

Youssra ging aan de slag in de keuken, speurde internet en kookboeken af op zoek naar een klein maar fijn hapje. Zo stuiten zij op truffels en kleine petit fours. Dat is een perfect formaat voor de kleine lekkere trek!

Zo kwam Youssra uiteindelijk met Red Velvet Truffels op tafel en wij waren om. Heb je er nog meer? Was onze eerste reactie. Nog die zelfde middag maakte Youssra nog een lading en in de avond stonden ze al op het menu. Wat denk je, direct uitverkocht!

Een kleine hapje, heerlijk! Maar uhm.. dat bescheidde kun je trouwens wel weg laten, want red velvet truffels zijn alles behalve bescheidden!

De kleur aan de binnenkant is knal en knal rood en de smaak heerlijk zoet. De witte chocolade brengt balans aan de zoetigheid en het leuke en bijzondere aan de truffels is dat er cacao poeder in het red velvet deeg verwerkt zit. Dat geeft echt een lekkere twist aan het bolletje van geluk.
Dit bolletje is bedoelt dus als een klein hapje, maar wedden dat je er minimaal 3 wilt eten!

Nog meer smaken!

Ondertussen werkte Youssra aan nog meer recepturen voor deze geweldige kleine hapjes. Inmiddels zijn er al 2 smaken en een magnum pop variant aan het menu toegevoegd. Youssra blijft ontwikkelen, dus hou onze (online)menu dus maar in de gaten. Wat ons betreft komen er ook taarten van flink formaat! YUM!


Ik wil ze proeven!

Bestel gemakkelijk via onze gratis app: Perron3 Boskoop
Truffels, muffins & magnum pops voor een feestje? Stuur ons een mailtje.

Truffels voor een verjaardag

Elke dag vers, dus op is ook echt op! Vanaf 8 stuks op bestelling.


Magnum pops
2 stuks €5,00


Truffels
4 stuks €5,00

*Pistache €5,50

Sweetbox
8 truffels & 1 luxe muffin €12,50

*De Sweetbox bestaat uit 8 truffels die wij voor je samenstellen en een luxe muffin

Ben je opzoek naar een leuk verjaardagscadeau, een lekker hapje voor een feestelijk moment of wil je graag iemand verrassen met iets lekkers? Dan zijn de huisgemaakte truffels een perfecte keuze!

Omdat Youssra de truffels en pops dageijks vers maakt is het wellicht verstandig om een bestelling vooraf te plaatsen zodat je niet mis grijpt.

Om een bestelling te plaatsen ( v.a. 8 stuks ) willen we je vragen telefonisch of per mail contact met ons op te nemen. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.