fbpx
Perron3 Boskoop - Kleurplaat
1958
post-template-default,single,single-post,postid-1958,single-format-standard,bridge-core-2.1.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-20.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1202

Kleurplaat

Win een gratis kids menu met onze kleurplaten actie.

Lieve kids, we missen jullie.
Met veel plezier staan we altijd voor jullie klaar, maar helaas moeten we jullie al een tijdje missen. Daarom zouden wij graag ons restaurant versieren met al jullie mooie kleurplaten. Je ontvangt een kleurplaat bij je kids menu of download de kleurplaat via de onderstaande button. Wij verloten een aantal gratis kids menu’s onder alle tekeningen. Doe je mee?

Zo doe je mee

1. Kleur de kleurplaat in op je aller mooist!
2. Schrijf je naam en contact gegevens op de achterkant ( telefoon + email )
3. Lever je tekening in bij ons aan de counter of door de brievenbus

Download de kleurplaat

Klik hieronder op de button om de kleurplaat te openen. Lukt het niet? Stuur ons dan een mail, dan sturen wij de kleurplaat digitaal naar je toe.

KIDS MENU’S

Heeft jouw kleurplaat gewonnen? Dan ontvang je van onze een persoonlijke code of giftcard om een gratis kids menu uit te kiezen. Je kunt kiezen uit een Kids chicken finger menu of een kids burger menu met een sausje en drankje naar keuze!

Kids chicken finger menu
Portie ambachtelijke friet met saus naar keuze, 4 chicken fingers en een drankje naar keuze.

Kids burger menu
Portie ambachtelijke friet met saus een kids burger en een drankje naar keuze.

Bekijk ons menu!

Download onze Perron3 App

Helemaal Gratis!