fbpx
Perron3 Boskoop - Hoe het allemaal begon
1167
post-template-default,single,single-post,postid-1167,single-format-standard,bridge-core-2.1.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-20.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1202

Hoe het allemaal begon

Op driejarige leeftijd vluchtte hij als jongentje met zijn vader en moeder uit Afghanistan en op zijn zestiende verliet hij vroegtijdig zijn school. Op 29 jarige-leeftijd is Eqbal een gevierd ondernemer. Wat er allemaal aan vooraf ging voor Eqbal Perron3 starten lees je hier. Een interview met Rik Sneijder van het AD Groene hart. De 29-jarige is ambitieus en altijd uit op verbeteringen.

En toen Perron3
Nu staat de 29-jarige dus in zijn kersverse zaak Perron 3 in Boskoop. Het oude stationsgebouw ademt nog spoor, treinen en reizigers. Mangal verkocht vorig jaar zijn zaken, begon aan een nieuw avontuur en huurde het stationsgebouw. Grote delen van het interieur van het gebouw zijn intact gelaten. Zo ook de grote, markante glazen voorpui. In tegenstelling tot wat gangbaar is bij de meeste horecazaken is het kookgedeelte tegen deze glazen pui gesitueerd.
Artikel verder lezen: Ad Groene Hart


Lees ook: Perron3 voelt als thuiskomen
Publicatie Gouwe Koerier 1 mei 2017 | Artikel