fbpx
Perron3 Boskoop - AD Friettest 2017
1099
post-template-default,single,single-post,postid-1099,single-format-standard,bridge-core-2.1.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-20.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1202

AD Friettest 2017

Een plaats in de top 10 van de AD Friettest
We waren nog maar een paar maanden open toen dit gebeurde. Wij behaalden de 6e plaats in de AD Friettest met een 9,5 als eindcijfer. Dit kwam voor ons echt als een verrassing. Toen we Perron3 aan het opzetten en uitdenken waren stond het idee verse friet al snel op papier. In onze zoektocht naar de lekkerste friet kwamen we bijna gelijk uit bij Meesters van de Friet. Alles hierover zullen we je vertellen in een andere blog, maar zij gaven ons alle tools en advies om de lekkerste friet te bakken!

We zijn megatrots op onze 6e plaats in de AD Friettest. Zeker omdat dit de laatste editie bleek te zijn. Staan we er toch maar mooi even in! Alle publicaties over de AD Friettest en onze uitslag kun je hier onder bekijken!

Bekijk de volledige uitslag hier: AD Friettest 2017

Het geheime ingrediënt is liefde

Publicatie | AD Groene hart 22-04-17
Perron 3 trots op eigen friet. Eqbal Mangal opende pas een paar maanden geleden Perron 3 in Boskoop. En nu al scoort zijn friet goed in de AD Friettest. In Boskoop kun je terecht voor de beste friet van het Groene Hart. Met een 9,5 is de zaak op de zesde plek terecht gekomen. ,,Dit had ik niet verwacht, we zijn pas net open.” Verder lezen : Artikel AD

Publicatie | Omroep West 22-04-17
Het geheime ingrediënt is liefde. Hij is de beste regionale nieuwkomer in de AD Friettest. Het Boskoopse restaurant Perron3 staat op nummer 6, de op één na hoogste notering in onze regio met een score van 9,5. Bijzonder, want het restaurant is pas sinds september open.
Verder lezen : Artikel Omroep West

Publicatie | Alles in Alphen 24-04-17
Perron3 uit Boskoop is op de zesde plek geëindigd in de AD Friettest. De horecagelegenheid in het historisch pand op station Boskoop wist een 9,5 te scoren bij de jury van de jaarlijkse test. Het is de eerste keer dat Perron3 is beoordeeld voor de AD Friettest.
Verder lezen: Artikel Alles in Alphen